Categories: Sustainability

Helen

Dela artikeln
230910 SV SUP-landslaget Peniche, i vågorna

”Tack First Cargo för att ni gjort det möjligt för Svenska Landslaget att delta i European Championships / EUROSUP 2023 i Peniche, Portugal. Transporten av vår utrustning har gått smidigt och snabbt”, hälsar gänget.

Oväder drog in och tävlingarna pausades i tre dagar. Efter ovädret återstod hög sjö och vågor på uppemot 3-4 meter och det var svårt att få bojar på plats för Technical race. Efter 4-5 timmar försenat schema gick äntligen starten för damerna. Michelle gav sig ut och visade mod och styrka i de nästan omöjliga förhållandena. Tumlad och centrifugerad kom hon ändå upp som en tvättad sill, glad att hon tagit sig runt banan i rimlig tid, och många erfarenheter rikare.

230910 SV SUP-landslaget Peniche chauffören

Läs hela Elins berättelse och se fler bilder här!