Categories: Uncategorized

Helen

Dela artikeln
Sven Algholm

Sven var inte bara en kollega utan även en av våra absolut bästa vänner . Vi har bara ljusa minnen från vår tid tillsammans. Naturligtvis blir just idag ( begravningen) en mycket speciell dag med tårar, kärlek, värme och vänskap.

Jag har sagt det förr, nu är inte tid för egoism hur mycket vi än saknar vår vän. Han kämpade som ingen annan mot en – visade det sig- oövervinnerlig fiende ALS, men föll med flaggan i topp. Idag samlas vi som tyckte om Sven och som Sven tyckte om, för att tillsammans komma ihåg allt det fina med honom.

Som JRR Tolkien skrev ’’ Slutet ? Nej, resan slutar inte här. Döden är bara en annan väg, en som vi alla måste gå.

 

Thomas och kollegor på First Cargo i Göteborg, Malmö och Madrid

Kommentera

Relaterade inlägg