Categories: Uncategorized

Jimbob

Dela artikeln

Just nu söker First Cargo Sweden AB en Säljare som ska vara med och fortsätta leda företaget framåt! Bolaget befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas då företaget växt konstant de senaste åren. Idag omsätter företaget cirka 350 miljoner kronor. Var med och bidra till företagets spännande tillväxtfas samtidigt som du som säljare kommer att utvecklas längs vägen!

Om det här är dina kvaliteter...

  • Sök och skapa nya affärsmöjligheter proaktivt genom att identifiera och kontakta potentiella kunder inom speditions- och logistiksektorn
  • Bygg starka och långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder genom att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda speditionslösningar.
  • Förhandla och sluta avtal med kunder för att säkerställa försäljningsmål och lönsamhet.
  • Följ upp och övervaka befintliga kundkonton för att säkerställa kundnöjdhet och merförsäljning av ytterligare tjänster.
  • Delta i möten, presentationer och evenemang för att marknadsföra våra speditionstjänster och bygga vårt varumärke.

...så är det kanske dig vi letar efter!

First Cargo Sweden AB är ett logistikföretag som erbjuder transport- och speditionslösningar till olika företag. Vi erbjuder pålitlig, punktlig dörr-till-dörr-transport till de flesta delar av världen på väg, sjö och flyg. Hos oss får kunden en personlig kontakt som hittar de bästa lösningarna. I en allt mer digitaliserad värld arbetar First Cargo med människor i fokus, vilket uppskattas av kunderna. Den globala transporten och servicen möjliggörs genom medlemskap i Global Logistics Associates. Företaget är hållbarhetscertifierat och arbetar ständigt med att utveckla sina anställdas miljökompetens.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vi ber att alla frågor om tjänsten går till: info@pn.se.