Categories: Uncategorized

Helen

Dela artikeln
First Cargo Malmö

Sedan början av mars huserar våra kollegor i Malmö i ett nytt kontor, i närheten av den gamla flygplatsen Bulltofta, numera ett industri- och affärsområde. – ”Det finns många grönområden för att gå ut med hunden här", säger Martin. "Tvärs över gatan ligger en mycket populär restaurang med äkta hemlagad italiensk mat", tillägger Alexander. Området är lättillgängligt både med cykel och bil, och självklart finns laddare för elbilar. – ”Men det bästa med att flytta hit var att vi äntligen har ett kök och ett ordentligt mötesrum”, säger Alexander. ”Det här kontoret är lite större än det gamla, men så mycket mer användbart!”
Grattis till en fin flytt, Malmö!

Gatuadressen Flygledaregatan betyder 'flygledargatan' och syftar givetvis på den närliggande gamla flygplatsen.

På bilden fr vänster: Martin Nordström, Alexander Kahns, Jens Lindquist och Joachim Kahns.

 

 

Kommentera

Relaterade inlägg